Malzemeler.

Yarım kg. tavuk biftek
1 çorba kaşığı tereyağı
8 dilim pastırma
1 çay bardağı krema
karabiber
tuz

Yapılışı.

Tavuk biftekler, döverek inceltilir. Üzerine tuz ve karabiber serpilir. Bir - iki dilim pastırma konur, rulo yapılır, kürdanla tutturulur. Fırın kabına dizilir. Üzerine tereyağı, krema karışımı gezdirilir, 190 derece önceden ısıtılmış fırında 25-30 dakika pişirilir.

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 558
favori
like
share
by_cyber Tarih: 07.07.2008 19:30
teşekkürler paylaşım için
izmir_güzeli Tarih: 27.04.2008 20:08
sağol tşk
COCO Tarih: 17.04.2008 01:17
Yapan olsada yesek.
refik Tarih: 04.04.2008 14:34
[FONT="Monotype Corsiva"]tariflerin için teşekkürler ellerine sağlık