Altıntop patladı!

Son güncelleme: 19.11.2004 12:43
  • Altıntop patladı!
    noimage
    Almanya'nın Schalke 04 Kulübü'nde forma giyen Hamit Altıntop, Milli Takımlar Teknik Direktörü Ersun Yanal'a sert bir mesaj yolladı. Genç futbolcu, oynatılmamasını "Küstahça bir davranış" olarak nitelendirdi


    Çok öfkelendi
    DÜNYA Kupası Eleme Grubu'ndaki en zorlu rakiplerimizden Ukrayna karşısında elde edilen 3 - 0'lık yenilginin yankıları sürerken, Milli Takım'ın içinden öfkeli bir ses yükseldi. Almanya'nın Schalke 04 kulübünde forma giyen ve başarılı futboluyla yıldızı parlayan Hamit Altıptop, Teknik Direktör Ersun Yanal'a sert bir mesaj yolladı ve "Bence, A Milli Takım'da oynamamam küstahça bir davranış" ifadesini kullandı.

    "Forma bekliyordum"
    ÜMİT Milli Takım'dan, A takımı yükselen ve her maçın kadrosuna çağrılan Hamit Altıntop, kendisine hiç şans verilmediğine dikkat çekti. Genç futbolcu, "Buna bir türlü anlam veremiyorum. Aslında fazla söze gerek yok. Ama Ukrayna maçında forma giymeyi bekliyordum. Yapacak bir şey yok. Tabii ki oynamama üzüldüm, ama böyle bir skorla kendi sahamızda mağlup olmamıza daha çok üzüldüm" diye konuştu.
#19.11.2004 12:43 0 0 0