Malzemeler

- Kişi adedi kadar dövülmüş tavuk göğsü (biftek),
- 250 gr. ıspanak,
- 1 adet yumurta,
- 2 kaşık un,
- 3 kaşık galeta unu.
Beşamel Sos İçin:
- Yarım bardak un,
- 1,5 bardak süt,
- 1 kaşık yağ,
- 50 gr. kaşar peyniri rendesi.
Tarif
Ispanakları ufak doğrayın. Susuz kavurun. Tuz, karabiber ilave edin. Diğer tarafta beşamel sosu hazırlayın. Bunun için unu ve yağı kavurun. Sütü ilave edin. Ateşten alınca içine kaşar peyniri rendesi katın. Karıştırın. Tuz ve karabiber koyun. Kavrulan ıspanakları içine ilave edin ve hepsini karıştırın. Tavukları hafif yağlayıp, üzerine biraz baharat serpin. Hazırlamış olduğunuz içten koyun. Kalınca sarın. Önce una, sonra yumurtaya ve daha sonra galeta ununa batırın. Sıcak fırında 30 dakika pişirin.

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 2619
favori
like
share
izmir_güzeli Tarih: 16.04.2008 21:54
SAOLLL TSK
Sindy Tarih: 01.04.2008 15:11
ellerine saglik SU-PERISI