MALZEMELER
4 adet yufka
4 yemek kaşığı sıvı yağ
2 yemek kaşığı yoğurt
1 su bardağı beyaz peynir
1 demet dereotu
tuz
karabiber
HAZIRLANIŞI
Sıvı yağ ile yoğurdu karıştırın.Yarım bardak su ilave edin.Yufkaların üzerine hazırladığınız karışımdan sürün.Yufkaları içlerine doğru katlayarak,büyükçe bir kare haline getirin.Dörde bölün.Beyaz peynir ile dereotunu karıştırın.Yufkaların içine harcı eşit miktarda paylaştırın.Bohça şeklinde kapatın.Az yağda iki tarafını da kızartıp servis yapın.
PÜF NOKTASI
Uzun süre buzlukta saklayabilirsiniz

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 436
favori
like
share
izmir_güzeli Tarih: 16.04.2008 17:32
çok güzell olmuşşş saol
Sindy Tarih: 08.04.2008 11:13
tesekkurler SU-PERISI