Malzemeler :
� 1 adet Havuç
� 5 adet Kıvırcık Yaprağı
� 1 çay bardağı Bezelye
� 1 diş Sarımsak
� 3 demet Taze Soğan Kökü
� 1 adet Tavuk Göğüs Eti
� 6 çorba kaşığı Soya Sosu
� 3 çorba kaşığı Limon Suyu
� 3 çorba kaşığı Zeytinyağ
� Tuz ve Karabiber

Hazırlanışı :
Tavuk etlerini ince uzun şeritler halinde doğrayıp kızartın. Kızaran etleri soya sosunda bekletin. Tüm salata malzemelerini doğrayın. Servis yapacağınız tabağa yeşillikleri yaydıktan sonra üzerine soslu tavuk etlerini koyun.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 295
favori
like
share
izmir_güzeli Tarih: 17.04.2008 17:36
saoll eline sağlık
zeynap Tarih: 06.04.2008 00:35
Paylaşım için saol....
SU-PERISI Tarih: 04.04.2008 13:41
paylaşımın için teşekkürler Nerqish.
Sindy Tarih: 01.04.2008 14:53
tarif icin tesekkurler Nerqish