İşte O Kaleci

Son güncelleme: 04.04.2008 11:10
  • noimage

    Belçika'nın Mechelen kulübüne devre arasında S.Liege'den gelen başarılı kaleci takımını küme hattından uzaklaştıran isim oldu.

    Sır Gibi Saklandı

    Trabzonspor Başkanı Sadri Şener'in, "30 yaşlarında deneyimli bir yabancı kaleci alacağız" açıklamasından sonra dikkatlerin yoğunlaştığı kaleci transferi açıklıge kavustu. Aradığı kaleciyi Belçika'nın Mechelen kulübünde bulan bordo-mavililer gerekli işlemlerin başlatılması için kalecinin menajerine talimat verdi. Basında çıkan diğer kaleci isimlerini hayal olarak yorumlayan başkan Sadri Şener'in Belçikalı kaleci konusunda son kararı Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu ve teknik direktör Ersun Yanal ile yapacağı toplantıdan sonra vereceği öğrenildi.

    Olivier Renard Kimdir?

    1979 Belçika doğumlu. 1.92 boyunda. 85 kilo. Oynadığı takımlar R Charleroi SC, Udinese, Modena FC, Napoli AC, R Standard Club Liege. Olivier Renard ligin devre arasında lider S.Liege'den Mechelen'e geldi. Yeni takımını küme hattından orta sıralara taşıyan isim oldu. İkinci yarıda Belçika liginin en başarılı isimlerinin başında geliyor. Geçtiğimiz hafta eski takımına karşı müthiş oynadı ancak sahadan 1-0 yenik ayrılan takımını yenilgiden kurtaramadı. Renard'lı Mechelen ligde yarın FC Brussels ile mücadele edecekler.
#04.04.2008 11:10 0 0 0