Füme Alabalık ve Pancar Salatası

Son güncelleme: 17.04.2008 16:36
  • Malzemeler
    2 füme alabalık
    1 orta boy salatalık
    250 gr haşlanmış pancar, ince dilimler halinde kesilmiş
    2 çay kaşığı sirke, tercihen elma sirkesi
    1 çay kaşığı ayçiçek yağı
    12 marul yaprağı, servis için
    4 kornişon turşu, yelpaze şeklinde kesilmiş
    4 dal suteresi, süslemek için

    Tarifi
    Füme alabalığın kılçıklarını dikkatlice ayırın. Etini büyük bir kaseye koyun. Salatalığı 4 ince eşit parça halinde kesin. Marul, kornişon ve suteresi dışında bütün malzemeyi füme alabalığa ekleyip bir çatalla iyice karıştırın. Marul yapraklarını 4 ayrı tabakta yerleştirin. Karışımı ortalarına koyup yelpaze kornişon ve suteresiyle süsleyip servis yapın.
#04.04.2008 12:44 0 0 0
  • Paylaşım için saol....
#05.04.2008 23:34 0 0 0
  • saoll eline sağlık
#17.04.2008 16:36 0 0 0