Malzemeler.

4 Enginar
2 Kaşık sade yağ
4 Yumurta
1 Bardak süt
1 Demet maydanoz
2 Fincan rendelenmiş, kaşar
Tuz, biber.
1 Fincan un
Yapılışı.
Enginarları, ayıklayıp haşlayın. Servis tabağına alınca, kaynar tuzlu suda haşlanmış yumurtayı üstlerine koyun. Salçasını döküp maydanozla süsleyin.
Salçası : Unu yağda kavurun. Sararınca süt, tuz, biber katıp pişirin, kaşar rendesi katıp bir taşım daha kaynatın.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 376
favori
like
share
nuri deniz Tarih: 02.05.2010 19:38
Bu harika yumurtalı yemek tarifi ve de paylaşımınız için sizi kutluyorum...
Grace Tarih: 18.04.2008 13:24
biraz diyet yemeği gibi enginarıda çok severim:78:ellerine sağlık Su Perisi
izmir_güzeli Tarih: 18.04.2008 13:22
saoll eline sağlık tsk