malzemeler

1 kahve kaşığı biber
500 gram bezelye
1 tane soğan
2 çorba kaşığı margarin
1 tane şeker
tuz
500 gram kıyma
yenibahar
salça

Yapılışı

Bezelyeleri ayıklayıp yıkayın. Tencereye yağı, doğranmış soğanı, kıymayı koyun. Harlı ateşte pembeleştirin. Bahar, biber, tuz koyup karıştırarak indirin.

Üzerine bezelyeleri boşaltın, bolca su ile biraz salça ve şeker ilave edin. Orta sıcaklıkta pişirin. Piştikten sonra indirip servis yapın.

Etiketler:
Beğeniler: 1
Favoriler: 0
İzlenmeler: 532
favori
like
share
izmir_güzeli Tarih: 18.04.2008 16:35
saoll eline sağlık
SU-PERISI Tarih: 12.04.2008 17:58
Eline saglık sindy.