bezelye musakkası

Son güncelleme: 18.04.2008 15:35
  • malzemeler

    1 kahve kaşığı biber
    500 gram bezelye
    1 tane soğan
    2 çorba kaşığı margarin
    1 tane şeker
    tuz
    500 gram kıyma
    yenibahar
    salça

    Yapılışı

    Bezelyeleri ayıklayıp yıkayın. Tencereye yağı, doğranmış soğanı, kıymayı koyun. Harlı ateşte pembeleştirin. Bahar, biber, tuz koyup karıştırarak indirin.

    Üzerine bezelyeleri boşaltın, bolca su ile biraz salça ve şeker ilave edin. Orta sıcaklıkta pişirin. Piştikten sonra indirip servis yapın.
#08.04.2008 10:32 0 0 0
  • Eline saglık sindy.
#12.04.2008 16:58 0 0 0
  • saoll eline sağlık
#18.04.2008 15:35 0 0 0