MALZEMELER
· 2 Paket kremşanti

· 1 Paket fındık

· 2 Adet tadelle

· 1 Kaşık mısır nişastası

· 1 Çorba kaşığı kakao

· Biraz meyve suyu şekerlemesi

· 1 Paket fındıklı bisküvi



YAPILIŞI
Kremşanti sütle çırpılır içine dövülmüş fındık ve tadelle ufalanır,bisküvi kırılır ,meyve şekerlemesi konur karıştırılır,yuvarlak kaseye yarısı konur bastırılır yarısına bir kaşık kakao karıştırılır ,üstüne konur ,buzlukta bir gece bekletilir ,servis tabağına ters çevrilir. Sos dökülüp servis yapılır.



SOS
½ Su bardağı şeker ,bir kaşık nişasta ,bir yumurta sarısı, bir kaşık kakao, bir bardak süt,vanilya pişirilir pastayla servis yapılır

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 729
favori
like
share
izmir_güzeli Tarih: 16.04.2008 21:01
saoll tskk
SU-PERISI Tarih: 10.04.2008 19:05
Güzel tarifleriniz için teşekkürler.