MALZEMELER
· 4 adet elma

· 2 Tane havuç

· 1 paket pötibör bisküvi

· 1 tatlı kaşığı tarçın

· 1 çay bardağı dövülmüş ceviz

· 1 çay bardağı kuru üzüm

· 2 su bardağı su

· 1 paket kakaolu puding

· 2 çorba kaşığı hindistan cevizi

· Süslemek için yeşil fıstık


YAPILIŞI:
Havuçları rendenin ince tarafıyla rendeleyin teflon tavada hiç suyu kalmayana kadar pişirin. Elmaları rendeleyelim içine ufalanmış bisküvi üzüm ceviz tarçın portakal kabuğu rendesi koyup iyice karıştırıp hamur yapalım mandalina büyüklüğünde yuvarlaklar yapıp servis tabağına dizelim 2 bardak su ile pudingi pişirip üzerine gezdirelim 4 saat buzdolabında bekletip servis yapalım. Üzerine hindistan cevizi serpelim.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 361
favori
like
share
SU-PERISI Tarih: 10.04.2008 19:03
Teşekkürler ellerine sağlık