KÜLBASTI

M a l z e m e l e r

* 1 kg. dana bonfile,
* 1 adet domates,
* 1 baş sarımsak,
* 1 yemek kaşığı biber salçası,
* Zeytinyağı,
* Kuru nane, karabiber, tuz,
* Pul biber.


HAZIRLANIŞI:

Dana bonfile 200 gr. halinde 5 parçaya bölünür. Muşta ile dövülerek yastılanır. Domates ve sarımsak ezilir. Biber Salçası, pul biber, zeytin yağı, nane, kara biber, ezilmiş domates ve sarımsak karıştırılır ve et ile terbiyelenir. Terbiyelenen et ızgarada pişirilir. Servise sunulur.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 784
favori
like
share
hhadise Tarih: 04.11.2009 20:12
harika ellerine sağlık
sakin75 Tarih: 03.07.2006 15:53
teşekkürler
by_ufuk Tarih: 03.03.2006 21:57
Paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
liamsi Tarih: 26.02.2006 08:22
ELLERİNİZE SAĞLIK,TADANLARA AFİYET OLSUN.
masarac Tarih: 28.12.2005 02:24
Paylaşma isteğiniz neticesinde verdiğiniz emeklerinizin hepsine tek tek teşekkür ederim.ALLAH sizden ve hepimizden razı olsun
MyNiceWorld Tarih: 25.12.2005 13:52
ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER AFİYET OLSUN :cubuk:
SU-PERISI Tarih: 11.12.2005 23:59
GS2004 tarifleriniz için teşekkürler elinize sağlık
dostbildiklerim Tarih: 27.09.2005 12:42
Ellerine Emegine Saglik Tesekkürler
DeNiZKiZi Tarih: 27.09.2005 12:41
Ellerine saglik arkadasim