TERBİYELİ TİKE KEBABI (Kuşbaşı)

M a l z e m e l e r

* 500 gr. kebaplık et,
* 100 gr. kuyruk,
* 3-4 diş sarımsak,
* 1 çorba kaşığı biber salçası,
* 1 çorba kaşığı domates salçası,
* 2 çorba kaşığı zeytin yağı,
* Arzuya göre kırmızı biber, karabiber ve tuz.

HAZIRLANIŞI:

Et ve kuyruk ceviz büyüklüğünde doğranır. Terbiyelemek için sarımsak, biber ve domates salçası, zeytinyağı, arzu edilen baharatlar ve tuz bir kapta ovulur. Bir gece bekletilir. Terbiyelenmiş etler şişlere 3-4 et 1 kuyruk olarak saplanır. Orta harlı odun kömürü ateşinde çevrilerek pişirilir. Sıcak sıcak servis yapılır.

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 810
favori
like
share
sakin75 Tarih: 03.07.2006 14:26
teşekkürler
by_ufuk Tarih: 05.03.2006 00:38
Paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
liamsi Tarih: 24.02.2006 23:06
Ellerinize yüreğinize sağlık.Yapanlara afiyet olsun.
refik Tarih: 08.01.2006 22:23
elinize sağlık güzel paylaşımların için
ens_selman Tarih: 28.12.2005 03:02
ellerine sağlık kardeşim
masarac Tarih: 28.12.2005 02:43
Paylaşma isteğiniz neticesinde verdiğiniz emeklerinizin hepsine tek tek teşekkür ederim.ALLAH sizden ve hepimizden razı olsun
MyNiceWorld Tarih: 25.12.2005 13:28
ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER AFİYET OLSUN :cubuk:
SU-PERISI Tarih: 12.12.2005 11:19
paylaşım için teşekkürler kardeşim eline sağlık
Ates Bocegi Tarih: 15.10.2005 14:33
ElLeRiNe sAgLiK....


TaRiF iCiN sAgOl