Shock Car yarış severlerle

Son güncelleme: 11.04.2008 08:13
  • Shock Car yarış severlerle
    Formula 1'in Tek Resmi Lastik Tedarikçisi Bridgestone, geçtiğimiz yıl Formula 1? tutkunlarından büyük ilgi gören Shock Car'ı bu yıl da yarış severlerle buluşturuyor. Formula 1? yarış aracının birebir ölçekli modeli Shock Car, Nisan ve Mayıs aylarında İstanbul, Ankara ve İzmir'de alışveriş noktaları ve üniversitelerde sergilenecek.

    Formula 1 tutkunları, pistlerde sadece izlemekle yetindikleri yarış araçlarının birebir ölçekli modeli Shock Car ile tanışacak. Shock Car, Formula 1 pistlerinin tek ismi Bridgestone Potenza lastikleri de dahil olmak üzere gerçek bir Formula 1 aracının tüm parçalarına sahip bulunuyor. Ziyaretçiler, Shock Car aktivitesinde bu parçalar hakkında ayrıntılı bilgi alabilecek ve bir yarış aracının performansına etki eden tüm unsurları öğrenecek.
    noimage
    Shock Car'ın sergileneceği noktalar şöyle: Kanyon Alışveriş Merkezi, İstanbul Park Vending Zone, Marmara Üniversitesi, Bilgi Üniversitesi (Santralİstanbul), Sabancı Üniversitesi, Bağdat Caddesi, Ankamall Alışveriş Merkezi (Ankara), Forum Alışveriş Merkezi (İzmir) ve çeşitli medya merkezleri

    Formula 1 Türkiye Grand Prix'si 9 ? 10 ? 11 Mayıs tarihlerinde İstanbul Park'ta düzenlenecek. Shock Car, Formula 1 öncesinde, yarış tutkunlarını Formula 1 heyecanına bir adım daha yaklaştıracak.
#11.04.2008 08:13 0 0 0