KIYMA KEBABI


M a l z e m e l e r

* 400 gr. kebaplık et,
* 100-150 gr. kuyruk,
* Arzuya göre
kırmızıbiber,
karabiber ve tuz.


HAZIRLANIŞI:

Et, kuyrukla birlikte zırhla kıyılır veya et makinasında çekilir, tuz, karabiber ve kırmızı biber atılır, karıştırılır ve yoğrulur. Bu karışım eşit 6-7 parçaya ayrılır, avuç yardımı ile şişe geçirilir, orta harlı odun kömürü ateşinde çevrilerek pişirilir. Sıcak sıcak servis yapılır.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 722
favori
like
share
BoardBeLasi Tarih: 05.07.2006 00:40
Ellerine Saglik
sakin75 Tarih: 03.07.2006 16:32
teşekkürler
refik Tarih: 02.03.2006 10:23
teşekkürler elinize sağlık
by_ufuk Tarih: 01.03.2006 23:49
Paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
liamsi Tarih: 26.02.2006 08:43
ELLERİNİZE SAĞLIK,TADANLARA AFİYET OLSUN.
masarac Tarih: 28.12.2005 01:43
Paylaşım ve emekleriniz için sonsuz teşekkür ederim.ALLAH sizden ve hepimizden razı olsun :3:
MyNiceWorld Tarih: 25.12.2005 14:39
ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER AFİYET OLSUN :cubuk:
SU-PERISI Tarih: 11.11.2005 21:26
eline emegine saglık
Ates Bocegi Tarih: 15.10.2005 23:46
TaRIf iCin sAGol.....