Malzemeler :

3 yufka
250 gr. beyaz beynir
yarim demet maydanoz
kizartmak icin sivi yag

Yapilisi :

Yufkalari ucken dilimler halinde kesin. Peyniri catalla ezin, maydanozu ince ince kiyin, peynirin icine ilave edin, hepsini karistirin. Yufkanin bir ucgen parcasinin genis tarafinda malzemeden bir tatli kasigi koyun, iki tarafini kivirin ve sarin, sivri ucuna firca veya elinizle islatin ve sarin. Kizgin yagda pembelesene kadar kizartin. Kizarttıginiz boreklerin yagini almasi icin servis tabagina pecete kagidi koyup boreklerini uzerine dizebilirsiniz. Afiyet olsun.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 507
favori
like
share
HATİC€ Tarih: 23.05.2008 15:47
tşk
izmir_güzeli Tarih: 16.04.2008 16:27
çok saol güzell olmuşş
Sindy Tarih: 16.04.2008 11:04
ellerine saglik GiiRSaaRLii
SU-PERISI Tarih: 12.04.2008 16:43
Çokta güzel olur,emegine saglık GiiRSaaRLii.