Malzemeler.
250 gr. hazır satılan pişmiş işkembe
2 yumurta
1 su bardağı sıvıyağ
Yapılışı.
İşkembeyi 3-4 mm. kalınlığında halkalara kesiniz. Yumurtayı bir kâseye kırıp çatalla çarpınız. İşkembe dilimlerini yumurtaya bulayarak kızdırılmış yağda pembe renkte pişiriniz. Pişenleri kağıt yayılmış tabağa alınız. Servis tabağına yerleştirip etrafını marul, havuç salatası veya domates dilimleri ile zevke göre süsleyiniz.

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 766
favori
like
share
by_cyber Tarih: 07.07.2008 14:57
tşk güzelmiş paylaşım için saol
izmir_güzeli Tarih: 29.04.2008 17:33
tşk su-perisi
SU-PERISI Tarih: 26.04.2008 14:04
[QUOTE=Nerqish;2610528][COLOR="SlateGray"]Tesekkurler SU_PERISI
Ah burdada satilsada alsam:6:
Kargo ile göndereyim Nerqishcigim veya gel yapayım ye.
Nerqish Tarih: 26.04.2008 13:51
[COLOR="SlateGray"]Tesekkurler SU_PERISI
Ah burdada satilsada alsam:6:
BoardBeLasi Tarih: 25.04.2008 23:53
ellerine saglik Su Perisi
Sindy Tarih: 16.04.2008 12:26
tesekkurler SU-PERISI