SARIMSAK KEBABI

Son güncelleme: 03.07.2006 14:07
  • SARIMSAK KEBABI

    M a l z e m e l e r

    * 500 gr. yağlı kıyma,
    * 500 gr. taze baş sarımsak,
    * 1 kahve fincanı nar pekmezi,
    * Karabiber ve tuz.noimage


    HAZIRLANIŞI:

    Kıymaya biraz tuz ve karabiber konur ve az suyla yoğrulur. Etten ceviz büyüklüğünde parçalar kopartılarak yuvarlak köfteler yapılır. Sarımsakların başları ayrılmadan ortadan ikiye bölünür. Şişe bir köfte bir sarımsak saplanır. Mangalda pişirilir. Pişirilen kebaplar bir tepsiye dizilir. Üzerine sulandırılmış nar pekmezi veya az su gezdirilir, ateşte 10 dakika ağzı kapalı kapta bekletilir ve servis yapılır.


    noimage
#23.11.2004 17:04 0 0 0
  • sırf şu yemekleri ve kebapları yüzünden g.antep'e gideceğim geliyor yaw..!
#19.12.2004 18:10 0 0 0
  • TEŞEKKÜRLER
#23.12.2004 11:54 0 0 0
  • cok tessekür ederim...
#11.05.2005 04:07 0 0 0
  • Ellerin dert görmesin kardeşim
#21.09.2005 22:28 0 0 0
  • Ellerine saglik arkadasim
#27.09.2005 11:40 0 0 0
  • Ellerine Emegine Saglik Tesekkürler
#27.09.2005 11:41 0 0 0
  • GS2004 kardeşim tarifleriniz için teşekkürler elinize sağlık
#11.12.2005 23:02 0 0 0
  • ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER AFİYET OLSUN :cubuk:
#25.12.2005 12:50 0 0 0
  • Paylaşma isteğiniz neticesinde verdiğiniz emeklerinizin hepsine tek tek teşekkür ederim.ALLAH sizden ve hepimizden razı olsun
#28.12.2005 01:26 0 0 0
  • ELLERİNİZE SAĞLIK,TADANLARA AFİYET OLSUN.
#26.02.2006 06:49 0 0 0
  • Paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
#04.03.2006 21:14 0 0 0
  • çok güzel
#03.07.2006 14:07 0 0 0