Sütlü Dügün Çorbasi

Son güncelleme: 18.04.2008 18:19
  • Malzemeler
    100 gr kuzu kusbasi
    yarim kilo süt
    4 çorba kasigi un
    2,5 su bardagi et suyu
    tereyag
    Tuz
    üzerine;

    kirmizi toz biber
    tereyag

    Tarifi
    Eti küçük bir tencerede kendi suyuyla pisirin.Iyice pistikten sonra çok küçük küpler halinde kesin( Etler bir bezelye tanesinin yarisi kadar olmali).Ayri bir tencerede tereyagini eritin.Unu ilave edip kavurun.Sonra sütü ve et suyunu ilave edin.Çorba koyulasana kadar kaynatin.Dibinin tutmamasi için sürekli karistirmalisiniz.Kaynayan çorbaya daha önce böldügünüz etleri ekleyip bir tasim daha kaynatin.
#12.04.2008 16:55 0 0 0
  • ellerine saglik SU-PERISI
#16.04.2008 10:55 0 0 0
  • saoll tşk
#18.04.2008 18:19 0 0 0