Barca'yı Valdes durdurdu

Son güncelleme: 14.04.2008 07:45
  • Barca'yı Valdes durdurdu


    La Liga'da lider Real Madrid'in 7 puan gerisinde kalan Barcelona, Ersen Martin'in takımı Recreativo karşısında iki kez öne geçti ama kalecisi Valdes'in inanılmaz hataları sonucunda sahadan 1 puanla ayrıldı.
    noimage
    Küme düşme hattından uzaklaşmaya çalışan Recreativo karşısında Barcelona, maça golle başladı. Eto'o, karşılaşmanın 2. dakikasında takımını öne geçiren isim oldu.İlk yarı boyunca rakibi karşısında oldukça etkili olan Barcelona, 41. dakikada inanılmaz bir gol yedi. Ruben'in vuruşunda Valdes topu kontrol edemedi ve meşin yuvarlak çizgiyi geçti. Bu golle skora denge gelirken, ikinci yarının ilk dakikasında Eto'o nefis bir şutla Katalan ekibini tekrar öne geçirdi. Ancak Barcelona defansı bir türlü Valdes'i durduramadı. 71. dakikada soldan yapılan ortada İspanyol kalecinin ayağı kayınca Ruben ikinci kez topu filelere gönderdi ve maçın skorunu 2-2 olarak ilan etti.

    Bu beraberliğin ardından Barcelona, ligin bitimine 6 hafta kala Real ile puan farkını kapatma şansını kaybetti. Bu gece Real Madrid,sahasında Murcia'yı yenerse fark 9'a çıkacak.
#14.04.2008 07:45 0 0 0