Chelsea de uzatma kurbanı

Son güncelleme: 15.04.2008 09:57
  • Chelsea de uzatma kurbanı

    Premier Lig'de Manchester United'ı takibini sürdürmek isteyen Chelsea de Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi Fenerbahçe ile aynı kaderi paylaştı. Maviler, küme düşme hattından kurtulmaya çalışan Wigan karşısında uzatmalarda yediği golle sahadan 1-1'lik beraberlikle ayrıldı ve puan farkının 5'e çıkmasını engelleyemedi.
    noimage
    Şampiyonlar Ligi'nde yarı finale yükselen ve Premier Lig'deki iddiasını devam ettirmek için Wigan karşısına çıkan Chelsea'de kaleci Cech de uzun süre sonra kadroda yer aldı. Geçen sezondan bu yana kafasını korumak için maske takan Çek kaleci, bir koruma da Ben Haim'in antrenmandaki darbesiyle açılan çenesine takarak sahaya çıktı.
    Drogba'nın sakatlığı nedeniyle Anelka'nın on birde başladığı maçta Chelsea, yine etkili bir performans ortaya koyamadı. Ancak Maviler, tecrübesini sahaya yansıttı ve 55. dakikada Anelka'nın pasını ağlara gönderen Essien ile öne geçmeyi başardı. Chelseali oyuncular, ilerleyen dakikalarda bir türlü Kirkland'ı geçemedi ve taraftarlarınını rahatlatamadı.

    Son dakikalarda konuk ekip biraz daha cesurca rakibinin üzerine gelince Chelsea defansı büyük bir açık verdi ve uzatmaların son anlarında Heskey'nin golüyle maç 1-1 sona erdi. Chelsea, tıpkı Fenerbahçe gibi uzatmalarda yediği golle ağır bir darbe aldı. ManU, böylece ligin son 4 haftasına büyük avantajla girdi.
#15.04.2008 09:57 0 0 0