Ali Sunal (d. 22 Eylül 1977, İstanbul) Tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu.

Yeditepe Üniversitesi'nde İşletme eğitimi gören sanatçı, Sadri Alışık Kültür Merkezi Tiyatrosu, Dormen Tiyatrosu gibi topluluklarda çalıştı. Sinema ve dizi filmlerde rol aldı. Halen Tiyatro İstanbul bünyesinde görev yapmaktadır. Kemal Sunal'ın oğludur.

Filmografisi

* Sana Mecburum - 2007
* Kısık Ateşte 15 Dakika - 2006
* Kanlı Düğün - 2005
* Sayın Bakanım - 2004
* Okul - 2003
* Banka - 2002
* En Son Babalar Duyar - 2002
* Fosforlu Cevriye - 2000
* Propaganda (film) - 1999
* Aşk Üzerine Söylenmemiş Herşey - 1995
* Şaban ile Şirin - 1995

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 485
favori
like
share
eskitoprak Tarih: 15.04.2008 18:27
babasi kadarda olmasada oda guzel oynuyor
Sylar Tarih: 15.04.2008 17:08
öyle bir babaya sahip ki..
babası rahmetli Kemal Sunal kadar başarılı bir hayatı olsun.