Malzemeler

200 gr Taze Fasulye
1 Adet Orta Boy Kabak
1 Adet Orta Boy Havuç
1 Çorba Kasigi Misirözü Yagi
3-4 Dis Sarmisak
1/2 Tatli Kasigi Kuru Feslegen
Tuz,
Karabiber

Tarifi

Fasulyeleri ayiklayip,kabagin ve havucun kabuklarini soyalim.Hepsini uzun ince dograyalim.Yagi tencereye alalim. Dövülmüs sarmisaklari ilave edelim.
Ardindan fasulyeleri tencereye alalim.Karistirarak 3 dk kavuralim.Sonra havuçlari tencereye alalim.Karistirmaya devam ederek 5 dk daha kavuralim.Orta hararetli ateste yumusamaya baslayan havuç ve fasulyelerin içine kabaklari ilave edelim.Yine kavurmaya devam edelim.
Sebzeleri hafifçe fazla yumusatmadan sote edelim.Atesten almadan iki dk önce kuru feslegen,tuz,ve karabiberi ekleyelim.Garnitür olarak servis yapalim

Etiketler:
Beğeniler: 1
Favoriler: 1
İzlenmeler: 491
favori
like
share
izmir_güzeli Tarih: 16.04.2008 22:16
SAOLLL TSK
NeWcHeRi Tarih: 16.04.2008 18:58
ty for paylaşım
Sindy Tarih: 16.04.2008 12:10
tesekkurler SU-PERISI