Malzemeler

1 Adet Sogan
1 Adet Havuç
1 Çay Kasigi
Karabiber
1 Çay Kasigi
Kimyon
Tuz
250 gr. Kiyma
6 Adet Biftek
1 Çay Kasigi
Bezelye
1 Çorba Kasigi Salça
1 Su Bardagi Su
1 Çorba Kasigi Margarin

Tarifi

1 adet sogani ve havucu rendeleyin. 1 çay kasigi karabiber, kimyon, tuz ve kiymayi derin bir kabin içinde yogurun. 1 çay bardagi bezelyeyi ekleyin.
6 adet biftegin içine, hazirladiginiz harci doldurun. Biftekleri rulo biçiminde sarin. Biftegin kenarlarini kürdanla tutturun. Içlerini doldurdugunuz biftekleri, margarinle hafifçe yagladiginiz tepsiye dizin.
1 çorba kasigi salçayi, 1 su bardagi suya karistirin. Bifteklerin üzerine dökün. Önceden isitilmis 180 derecelsk firinda 20-25 dakika pisirin. Firindan çikardiktan sonra kürdanlari bifteklerden çikarip servis yapin.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 530
favori
like
share
nalus Tarih: 12.11.2008 00:17
[COLOR="Pink"]Ellerinize sağlık, su perisi.
vetogear Tarih: 14.06.2008 22:39
ellerine saglik tesekkürler
izmir_güzeli Tarih: 16.04.2008 17:10
eline sağlık güzell olmuşşş