Malzemeler
4 - 5 adet parca tavuk
4 yemek kasigi tahin
2 yemek kasigi pekmez
1 adet limonun suyu
1 adet portakalin suyu
3 - 4 adet dovulmus
sarimsak
Tuz ve biber

Tarifi

Tahini, pekmezi, limon ve portakal suyu ile sarimsagi iyice karistirin. Tavuk parcalarini bu karisima bulayin. 1 saat kadar bekletin. 200C firinda yarim saat pisirin.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 855
favori
like
share
by_cyber Tarih: 07.07.2008 19:30
teşekkürler paylaşım için
by_KaRizMa Tarih: 28.04.2008 12:40
tasekurler emegine saglik
izmir_güzeli Tarih: 27.04.2008 20:08
sağol tşk
COCO Tarih: 17.04.2008 01:14
Eline saglik iyilik melegi.