Bursa'da off-road şampiyonası

Son güncelleme: 17.04.2008 14:58
  • Bursa'da off-road şampiyonası
    Bursa Alternatif Sporlar Kulübü'nün organize ettiği Ottomanors Off-Road Kupası, 26-27 Nisan tarihlerinde Bursa'da gerçekleştirilecek. Birbirinden zorlu parkurlardan geçecek olan ekipler, kıyasıya mücadele edecek.
    noimage
    Türkiye Motor Sporları Federasyonu kurallarına uygun olarak düzenlenecek yarışlara, İSOFF, BASK, ANDOFF ve İZDOFF kulübü üyelerinden oluşan çok sayıda ekip katılacak. 26 Nisan Cumartesi günü teknik kontrollerin ardından saat 15.00'de Kent Meydanı'ndan araçlar seronomik kalkış yapacak. Araçlar daha sonra kapalı garaja alınacak. 27 Nisan Pazar günü yapılacak olan gerçek yarışlar, Demirtaş Barajı yolunda zorlu orman etaplarından oluşuyor. Yarışlarda ikinci ayak ise Ottomanors inşaat alanında özel seyirci etabıyla tamamlanacak. Yarışmanın genel klasman birincisine, ana sponsor Sinpaş GYO tarafından 2 kişilik Avrupa seyahati hediye edilecek.

    Uluslararası kurallara uygun olarak fotoğraflı yol notları, elektronik start sistemi gibi bir çok teknik imkanın sunulacağı yarışlar, Line TV tarafından canlı yayınlanacak.
#17.04.2008 14:58 0 0 0