Kandemir play off'u istiyor

Son güncelleme: 18.04.2008 08:17
  • Kandemir play-off'u istiyor
    Beko Basketbol Ligi'nde cumartesi günü Antalya Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacak Pınar Karşıyaka'da antrenör Ahmet Kandemir, ''Antalya Büyükşehir Belediyespor'u yenip, play-off için gerekli çalışmalarımızı sürdüreceğiz'' dedi.
    noimage
    Kandemir, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kendileri açısından lig sıralamasının şekillendiğini belirterek, şunları kaydetti:

    ''Ligi altıncı veya yedinci bitireceğiz, bu durumda da ya Efes Pilsen ya da Fenerbahçe Ülker ile eşleşeceğiz. Geçen hafta Hosley'in sakatlığı tekrar nüksetti. Bu hafta oynayıp, oynamayacağına kendisi karar verecek. Eğer kendisini hazır hissederse, karşılaşmada görev alacak. Antalya Büyükşehir Belediyesi karşılaşması önemli bir maç. Kazanmak için her şeyi yapacağız. Banvit maçında yenildik ama bu maçı kazanıp play-off için gerekli çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Ligin son iki haftasına girerken, ligin üst sıralarında ve alt sıralarında matematiksel olarak hiçbir şeyin belli olmaması Beko Basketbol Ligi'nin dengeli ve mücadeleci yapısının bir göstergesi.''
#18.04.2008 08:17 0 0 0