Chelsea takipte

Son güncelleme: 19.04.2008 09:32
  • Chelsea takipte !..

    Premier Lig'de 35. haftanın açılış maçında şampiyonluğun 2 numaralı adayı Chelsea, deplasmanda Everton ile karşılaştı. Hafta sonu, düşme hattındaki Wigan karşısında uzatmalarda yediği golle sahadan beraberlikle ayrılan ve son 4 haftaya lider Manchester United'ın 5 puan gerisinde giren Maviler, Şampiyonlar Ligi'ne katılabilmek için az da olsa umudu olan Everton'ı Essien'in tek golüyle yenmeyi başardı.
    noimage
    ESSIEN: 0-1 Chelsea, 41. dakikada Michael Essien'in attığı golle Goodison Part'tan 3 puan çıkartmayı başardı. Mücadelede Anelka da ilk on birde forma giydi ve başarılı bir futbol ortaya koydu. Bu sonuçla lider ManU'ya yaklaşan Chelsea maç fazlasıyla puan farkını 2'ye indirdi. Lider Manchester United ligde bu hafta Tugay Kerimoğlu'nun takımı Blackburn'e konuk olacak.

    Sahasındaki maçtan puansız ayrılan Everton ise maç fazlasına rağmen aynı şehrin takımı olan Liverpool ile arasındaki 6 puanlık farkı azaltamadı ve Şampiyonlar Ligi'ne gitme umutlarını tüketti. Everton artık UEFA Kupası yolundakini avantajını kullanmaya çalışacak.
#19.04.2008 09:32 0 0 0