Günde 1 kez: Yesil salata, sebze (yesil, turuncu ve kirmizi), tahillar, baklagiller, aromali otlar.

Günde 2 kez: Çig sebze, bir dilim karisik tahilli ekmek, srap (30 ya da 40cl

Günde 3 kez: Yogurt

Günde 5 kez: Taze ya da az pisirilmis meyveler, çay, gazsiz mineral sular, bitki çaylari, çorbalar (günde 1,5 litre)

Günde 12 tane: Badem ya da findik

Haftada 1 kez: Kirmizi et (erkekler 18 yasindan sonra, kadinlar 50 yasindan sonra)

Haftada 2 kez: yagsiz baliklar, beyaz etler.

Haftada 3 kez: Yagli baliklar

Haftada 3 ila 4 kez : Biyolojik ya da köy yumurtasi

Haftada 3 ila 7 kez: Turpgiller, sogan, sarmisak, tahil ve baklagil karisimi (hayvansal protein yerine bitkisel protein)

alıntı

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 467
favori
like
share
SU-PERISI Tarih: 21.04.2008 01:08
paylaşımın için teşekkürler Bir-Dost.