Icindekiler
Keki icin
* 3 adet yumurta
* 1 su bardagi şeker
* 2 su bardagi un
* 1 paket vanilya
* 1 paket kabartma tozu
* 1 su bardagi haslanmis ispanak puresi
Kremasi icin
* 3 su bardagi sut
* 2 yemek kasigi tepeleme un
* 1 yemek kasigi nisasta
* 1 su bardagi seker
* 1 paket vanilya
Uzeri icin
* 2 paket krem santi
* 2 su bardagi sut
* 1 adet kivi
Hazirlanisi
1. Yumurta ve seker iyice cirpilir.
2. Uzerine ispanak puresi ilave edilir.
3. Elenip karistirilmis un, kabartma tozu ve vanilya hamura eklenir.
4. Kekin hamuru yaglanmis kaliba alinip, onceden 170 dereceye isitilmis firinda pisirilir.
5. Kek pistikten sonra krema malzemelerinin tamami ocakta karistirilarak pisirilir.
6. Soguyan ispanakli kek muntazamca ortadan ikiye bolunur.
7. Kremanin tamami kekin arasina duzgunce yayilir.
8. Soguk sut ile toz krem santiler cirpilir.
9. Pastanin uzeri krem santi ile kaplanip dilimlenen kiviler ile suslenir. Afiyet Olsun