LOTTORIX

Son güncelleme: 19.12.2010 16:44
  • noimage

    Boyut : 11.5 Mb
    Kullanım İzni : Süre/Kullanım Kısıtlamalı (Shareware)
    Kısıtlama : 3 Giriş
    Dil : Türkçe
    İşletim Sistemi : Windows 98/Me/2000/2003/XP

    LOTTORIX dünyanın önde gelen 200'den fazla loto çekilişini destekleyen (Türkiye'den Şans Topu, Sayısal Loto 649 ve Süper Loto), İngilizce, Fransızca ve Türkçe dillerde çalışan bir loto yazılımıdır. LOTTORIX'le geçmiş loto çekiliş sonuçlarını analiz edebilir, bu bilgiler doğrultusunda (kendi tercihlerinize de ekleyerek) tahminler üretebilirsiniz. Kolay kullanım imkanı sunan tek sayfalık arayüzünden, topların seçtiğiniz tarih aralığında kaç kez geldiğini, en son ne zaman çekildiğini ve sıcak/soğuk sayı olmalarına göre değişen Güç Değerlerini izleyebilirsiniz.

    Bu istatistik bilgileri doğrultusunda oluşturulan top havuzuna istediğiniz miktarda top ekleyebilir, dilediğiniz topları tamamıyla çekiliş dışı bırakabilir ya da banko rakamlar kullanabilirsiniz. Süper Loto gibi Bonus top olan çekilişlerde esas toplar ve bonus top için iki ayrı Güç Tablosu ve Top Havuzu oluşturulur.

    Tüm ayarlarınızı, seçeneklerinizi ve oynadığınız kolonları kaydedebilir, gerçek çekiliş yapıldıktan sonra oyununuzu yükleyip, çekiliş sonucunu girerek bilet sonuçlarınızı değerlendirebilirsiniz.

    Destek verilen pek çok loto veritabanı çekiliş bazında güncellenmekle beraber, çekiliş sonuçlarını kendiniz de girebilirsiniz.

    Tüm bunların yanı sıra istatistik bilgilerini okumayı kolaylaştıran renkli toplar ya da kolonlara göre dizilim gibi pek çok faydalı işlevi vardır. Programdaki tüm işlevlere ilişkin kısa açıklamalar fare imleci ile üstlerine gelindiğinde açılan pencerelerden öğrenilebilmektedir.

    Kullanıma ilişkin sorularınızı LOTTORIX yardım hattına gönderebilirsiniz. LOTTORIX'in kazanmanızda size de yardım etmesini diliyoruz.


    DOWNLOAD
#21.04.2008 18:34 0 0 0
  • çalışıyo mu

    abi
#19.12.2010 16:44 0 0 0
  • LOTTORIX Konusuna Benzer Konular
  • Böyle bir şey olamaz.! Hiç alakalı konu bulamadık.
  • Plastik Gıda Ambalajı 19.12.2010 16:44