Yoğurtlu pırasa çorbası

Son güncelleme: 01.05.2008 15:32
  • Malzeme:

    3 pırasa
    400 gram patates
    75 gram margarin
    250 gram yoğurt
    Maydanoz
    Tuz

    Hazırlama:

    1.Pırasaların beyaz taraflarını doğrayarak yağda hafifçe kızartın. Sonra bu pırasalara yeteri kadar su ile birlikte soyup, dörde böldüğünüz patatesleri ilave edin ve tuzunu da koyduktan sonra pişirmeye bırakın. Pişince hepsini makineden geçirerek kıyılmış maydanoz, 25 gram yağ ve yoğurdu ilave edin. Kalan suyla tekrar birleştirerek, kızarmış ekmek parçalarıyla servis yapın
#22.04.2008 09:35 0 0 0
  • tesekurler pirasayi severim ama yogurtlusunu sevmem

    sade tercihimdir
#22.04.2008 09:47 0 0 0
  • sağol tşk su-perisi
#28.04.2008 15:02 0 0 0
  • tşk
#01.05.2008 15:32 0 0 0