Malzeme:

3 pırasa
400 gram patates
75 gram margarin
250 gram yoğurt
Maydanoz
Tuz

Hazırlama:

1.Pırasaların beyaz taraflarını doğrayarak yağda hafifçe kızartın. Sonra bu pırasalara yeteri kadar su ile birlikte soyup, dörde böldüğünüz patatesleri ilave edin ve tuzunu da koyduktan sonra pişirmeye bırakın. Pişince hepsini makineden geçirerek kıyılmış maydanoz, 25 gram yağ ve yoğurdu ilave edin. Kalan suyla tekrar birleştirerek, kızarmış ekmek parçalarıyla servis yapın

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 600
favori
like
share
PELİN_95 Tarih: 01.05.2008 15:32
tşk
izmir_güzeli Tarih: 28.04.2008 15:02
sağol tşk su-perisi
by_KaRizMa Tarih: 22.04.2008 09:47
tesekurler pirasayi severim ama yogurtlusunu sevmem

sade tercihimdir