Uçan basketbolculardan nefis şov

Son güncelleme: 22.04.2008 10:58
  • Uçan basketbolculardan nefis şov
    Nilüfer Belediyesi'nin bu sene 7.'sini düzenlediği "Spor Şenliği" renkli görüntülerle başladı. Törende Karizma Basketbol Grubu'nun yaptığı inanılmaz gösteri izleyenlerin nefesini kesti.
    noimage
    Fatih Sultan Mehmet Bulvarı'nda yürüyüşle başlayan şenlikler İhsaniye Meydanında devam etti. Nilüfer'in kardeş kentleri Bulgaristan'dan Pernik ve Ardino, Romanya'dan Brialla, Muğla'dan Dalyan Belediyesi halk dansları toplulukları ve voleybolcularının da katıldığı şenlikler renkli görüntülere sahne oldu. Karizma Şov Basketbol Grubu'nun yaptığı gösteri izleyenlere unutulmaz bir gün yaşattı.Birbirinden ilginç hareketlerle potaya basket atan grup üyeleri izleyenlerden büyük alkış topladı. Adeta uçarak basket atan şovcular zaman zaman düşerek talihsiz anlar da yaşadı. Uzun süredir basketbol çalıştıklarını belirten grup üyeleri uçmanın inanılmaz olduğunu dile getirdiler.

    Çocuklara spor yapma bilincinin bir ömür boyu uygulanacak kültür olarak aşılanmasını, sporu tabana yayarak sadece fiziksel değil psikolojik ve sosyal faydalarının fark edilmesini, yeni nesillere sevgi, dostluk, kardeşlik dürüstlük anlayışı içinde yarışma bilinci kazandırılmasını amaçlayan şenliğe, bu yıl 6 bin 500 öğrenci katılacak.

    Nilüfer'deki 45 İlköğretim okulu, 23 lise, 10 anaokulu ve 3 engelliler okulunun katılacağı şenlik kapsamında bir ay boyunca, sokak basketbolu, tenis, atletizm, masa tenisi, dart, futbol, petank, çim voleybolu, satranç, karting, yüzme, hentbol ve futbol branşlarında müsabakalar yapılacak.

    İhsaniye meydanında düzenlenen şenlik açılışına Denizlispor Teknik Direktörü Güvenç Kurtar, eski futbolcu Rıdvan Dilmen, Bursaspor'un genç yetenekleri Sercan Yıldırım, İsmail Özgür, Koray Öztürk de katıldı. Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey Dilmen ve Kurtar'a plaket verdi.
#22.04.2008 10:58 0 0 0