Malzemeler.

4 çiçek karnıbahar
4 çiçek brokoli
3 sap yeşil soğan
1 kabak
1 çay b. bezelye
1 çay b. süt
2 çorba k. un
tereyağı,tuz
su
HAZIRLANIŞI.

Tencereye brokoli,karnıbahar,kabak,dereotu
ıspanak,yeşil soğanon yaprak kısımları ve bezelyeyi
alın ve haşlayın.
Sebzeleri blendırdan geçirin.
Tencereye tereyağını eritin.Üzerine un,süt ve su ekleyin
devamlı karıştırın.
Sebzelerin üzerine bu karışımı boşaltın ve tekrar blendırdan geçirin.
Üzerine 1 su bardağı et suyunu ilave edin ve çorbayı kaynayana dek
pişirin.

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 384
favori
like
share
PELİN_95 Tarih: 01.05.2008 16:34
tşk
izmir_güzeli Tarih: 28.04.2008 16:01
sağol su-perisi
COCO Tarih: 27.04.2008 14:27
Tesekkürler.