Sivasspor : 3 - 5 : GALATASARAYIMIZ | MUTLU SONA 1 KALDI !

Son güncelleme: 07.05.2008 17:03
  • noimage noimage


    TURKCELL SÜPER LİG 33.HAFTA MÜCADELESİ

    YER:SİVAS 4 EYLÜL STADYUMU

    TARİH: 04.05.2008

    HAKEM:?


    noimage
#29.04.2008 08:05 0 0 0
  • G.Saray'a 1600 bilet
    Turkcell Süper Lig'in 33. haftasında Sivasspor ile Galatasaray arasında oynanacak maçın biletleri satışa çıktı.

    Sivas 4 Eylül Stadı'nda, 4 Mayıs Pazar günü saat 19.00'da oynanacak Sivasspor-Galatasaray maçının biletleri, Atatürk Kongre ve Etnografya Müzesi yanındaki Sivasspor Bilet Satış Gişesi'nde satılmaya başladı.
    Gişede, Sivasspor taraftarları için ayrılan maraton tribününün biletleri 30, kale arkası tribününün biletleri ise 15 YTL'den satışa sunuluyor. Konuk takım Galatasaray seyircilerine ayrılan stadın havuz tarafı kale arkası tribününün sağ bölümünün biletleri 30 YTL'den satılıyor.

    Şampiyonluk yolunda her iki takım açısından da büyük önem taşıyan ve spor kamuoyu tarafından yılın maçı olarak nitelendirilen karşılaşmanın biletlerine her iki takımın seyircileri de yoğun ilgi gösteriyor.

    Formasını giyip gişe önünde bilet almak için kuyrukta bekleyen Galatasaraylı taraftarlar, takımlarının Sivas'ta şampiyonluk turunu atacağına inanıyor.

    Sivaslı futbolseverler ise Galatasaray'ı Sivas'ta yenerek, şampiyonluk ve ikincilik iddialarını sürdüreceklerini ve en kötü ihtimalle ligi ikinci tamamlayıp, Avrupa Şampiyonlar Ligi'ne katılacaklarını belirtiyorlar.

    Karşılaşmaya Sivaslı futbolseverlerin yanı sıra çevre illerden de sporseverlerin ilgi göstermesi bekleniyor. Biletlerin maç gününe kalmadan biteceği tahmin ediliyor.

    GALATASARAY'A BİN 600 BİLET AYRILDI

    Sivasspor Kulübü Asbaşkanı Erdal Sarılar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, konuk ekip Galatasaray'ın taraftarlarına toplam bin 600 bilet ayırdıklarını kaydetti.

    Sarılar, her iki takım taraftarlarına da aynı gişeden satış yapıldığını belirterek, ''Yarın konuk ekip taraftarlarına bilet satışı yapılacak'' dedi.

    Konuk ekibin taraftarlarına ayrılan havuz tarafı kale arkası tribününün sağ bölümünün biletlerinin 30 YTL'den satışa sunulduğunu kaydeden Sarılar, ayrıca Galatasaray taraftarları için kapalı tribünün solundaki açık tribünün de ayrıldığını, bu bölümün bilet fiyatının ise 50 YTL olarak belirlendiğini söyledi.

    Karşılaşmanın, takımları Sivasspor'un hedeflerine ulaşması açısından çok önemli olduğunu ifade eden Sarılar, ''Takımımızın şampiyon olmasını istiyorum. Yenmekten başka çaremiz yok. Galatasaray'ı yendiğimiz takdirde şampiyonluğa ulaşacağımıza inanıyorum. Çünkü son hafta rakiplerimizin puan kaybedeceğini düşünüyorum'' dedi.
#29.04.2008 08:06 0 0 0
  • 28 Nisan 2008 Pazartesi İdman Raporu


    Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı, Fenerbahçe ile oynadığı Turkcell Super Lig 32. hafta karşılaşmasının ertesinde çalışmalarını bu sabah Florya Metin Oktay Tesisleri sahalarında basın ve taraftara kapalı olarak yaptığı tek antrenmanla sürdürdü.

    Teknik ekibimiz Cevat Güler, Burak Dilmen ve Nezih Ali Boloğlu yönetiminde saat 11.00'den itibaren Jupp Derwall antrenman sahasında yapılan son antrenman, ısınma ve açma germe egzersizleriyle başladı.

    Dün akşam oynanan karşılaşmada 90 dakika görev alan oyuncularımız maç ertesi programlarını, sahada yaptıkları rejenerasyon çalışmalarının ardından maçta gelişen çeşitli sakatlıklarının sağlık merkezinde yapılan tedavisi ve terapi seanslarıyla tamamladılar.

    Antrenmanın ana bölümünde diğer oyuncularla gruplar halinde önce teknik çalışmalar yapılırken keleciler kaleci antrenörü Nezih Ali Boloğlu yönetiminde özel bir kaleci antrenmanı yaptılar. Daha sonra dar alanda kalecilerin de katıldığı teknik çalışmalar yapıldı.

    Antrenman soğuma ve açma germe çalışmalarıyla tamamlandı ve oyuncular öğle yemeği için merkez binamıza geçtiler.

    Çift taraflı kasık fıtığı sorununa karşın antrenman ve maç programını aksatmayan Hasan Gökhan Şaş bu sabah Acıbadem Hastanesi'nde başarıyla ameliyat edildi. Hasan'ın ameliyat sonrası terapisi bir süre hastanede sürdürülecek.

    Servet Çetin'in maçta aldığı bir darbe sonucu sağ ayak tarak kemiğinde oluşan ödemin dün soyunma odasında başlanan tedavisi bu sabah da sürdürüldü. Shabani Nonda'nın ise sağ ayak sırtında maçta aldığı bir darbeye bağlı oluşan kesi ve ödemin tedavisi de bu sabah sürdürülürken, kesiye sağlık merkezimizde dikiş atıldı.

    Cassio de Souza Soares Lincoln'un sağ arka adalesinde tespit edilen zorlanması tedavisi sağlık merkezinde devam ediliyor. Sağlık ekibimiz Okan Buruk'un tedavisini de sürdürüyor. Tedavisinden sonra Okan fizyoterapistlerimiz eşliğinde salon ve sahada özel çalışmalar yaptı.

    Serkan Çalık, Tobias Linderoth, Semih Kaya ve Uğur Uçar'ın ameliyat sonrası rehabilitasyon çalışmaları da Metin Oktay Tesisleri sağlık merkezinde sürdürülüyor. Linderoth, Semih ve Uğur tedavilerinden sonra özel antrenman programları doğrultusunda salon ve sahada fizyoterapistlerimiz eşliğinde çalışıyorlar.

    Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı, 29 Nisan Salı gününü dinlenerek geçirecek ve çalışmalarını 30 Nisan Çarşamba sabahı saat 11.00'de yapacağı basın ve taraftara açık antrenmanla sürdürecek.

    29 Nisan Salı sabahı Metin Oktay Tesisleri'nde, Sağlık Merkezi'nde tedavileri süren oyuncularımızın dışında bir grup oyuncumuz teknik ekibimiz yönetiminde özel bir antrenman yapacak.
#29.04.2008 08:14 0 0 0
  • 20.45e kac basamak kalldi yaw??
#29.04.2008 18:23 0 0 0
  • iyi maç olması dileklerimle...
    sanki berabere bitecek gibi geliyor...
#29.04.2008 19:43 0 0 0
  • Sivas maçı biletleri tükendi


    Turkcell Süper Lig'de hafta sonu Sivasspor ile Galatasarayımız arasında yapılacak maçın biletlerinin tamamının satıldığı bildirildi.

    Sivas 4 Eylül Stadı'nda, 4 Mayıs Pazar günü saat 19.00'da yapılacak maçın biletlerine, her iki takımın taraftarları da yoğun ilgi gösterdi.

    Sivasspor taraftarları için ayrılan maraton tribününün biletleri 30, kale arkası tribününün biletleri ise 15 YTL'den satışa sunuldu. Konuk takım Galatasaray seyircilerine ayrılan havuz tarafı kale arkası tribününün sağ bölümünün biletleri ise 30 YTL'den satıldı.

    Şampiyonluk yolunda her iki takım açısından da büyük önem taşıyan ve spor kamuoyu tarafından yılın maçı olarak nitelendirilen karşılaşmanın biletlerinin tamamı, 2 günde satıldı.

    Biletlerin satışının yapıldığı Atatürk Kongre ve Etnografya Müzesi yanındaki Sivasspor Bilet Satış Gişesi'nin camına bir kağıt üzerine ''Biletler bitti'' yazısı yapıştırıldı. Gişeye bilet almak üzere gelen çok sayıda taraftar, bilet kalmadığı için eli boş döndü.

    Karşılaşmaya Sivaslı futbolseverlerin yanı sıra çevre illerden de sporseverlerin ilgi göstermesi bekleniyor.
    Sivasspor Kulübü Asbaşkanı Erdal Sarılar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ''Maça inanılmaz bir ilgi var. Her iki takım için ayrılan biletlerin tamamı satıldı. 30 bin bilet olsa, 30 bini de satılırdı'' dedi.

    Bu arada zorlu maç öncesinde kentin işlek caddeleri ve sokakları Sivasspor bayraklarıyla ve kırmızı-beyaz balonlarla süsleniyor. Kent esnafı iş yerlerine, vatandaşlar da evlerinin balkonlarına ve camlarına Sivasspor bayrakları asıyor.
#30.04.2008 17:04 0 0 0
  • haydi sivas :D
#30.04.2008 17:07 0 0 0
  • 30 Nisan 2008 Çarşamba İdman Raporu


    Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı, Sivasspor maçı öncesi çalışmalarını bu sabah Florya Metin Oktay Tesisleri sahalarında basın ve taraftara açık olarak yaptığı tek antrenmanla sürdürdü.

    Teknik ekibimiz Cevat Güler, Burak Dilmen ve Nezih Ali Boloğlu yönetiminde saat 11.00'den itibaren Jupp Derwall antrenman sahasında yapılan son antrenman, ısınma ve açma germe egzersizleriyle başladı.

    Antrenmanın ana bölümünde oyuncularla önce dayanıklılık koşuları, sonra dar alanda iki takım halinde kalecilerin de katıldığı teknik bir çalışma yapıldı.

    Shabani Nonda ve Okan Buruk tedavilerinden sonra bu antrenmanın tümüne takımla birlikte katıldılar.

    Antrenmanın son bölümünde sağ kasığından sakatlanarak antrenmanı bırakmak zorunda kalan Ahmed Apimah Barusso'nun tedavisine hemen başlandı. Barusso'nun durumu bugün Acıbadem Hastanesi'nde yapılacak MR incelemesi sonucunda kesinlik kazanacak.

    Antrenman soğuma ve açma germe çalışmalarıyla tamamlandı ve oyuncular öğle yemeği için merkez binamıza geçtiler.

    Çift taraflı kasık fıtığı nedeniyle pazartesi sabahı Acıbadem Hastanesi'nde başarıyla ameliyat edilen Hasan Gökhan Şaş hastaneden taburcu edildi ve Metin Oktay Tesisleri'ne gelerek antrenmanı izledi. Hasan ameliyat sonrası rehabilitasyon çalışmaları kapsamında özel çalışmalara başlamadan önce sağlık ekibimiz tarafından evinde dinlendirilecek.

    Servet Çetin'in Fenerbahçe maçında aldığı bir darbe sonucu sağ ayak tarak kemiğinde oluşan ödemin tedavisi bu sabah da sürdürüldü. Cassio de Souza Soares Lincoln'ün sağ arka adalesindeki zorlanmanın tedavisine de devam ediliyor. Servet ve Lincoln tedavilerinden sonra sağlık ekibimiz eşliğinde sahada özel bir çalışma yaptılar.

    Sol ayak bileğinde Fenerbahçe maçında aldığı bir darbeye bağlı ödem ve ağrı olan Hakan Şükür ve diyaresi olan Orkun Usak ise sağlık merkezimizde yapılan tedavilerinin ardından dinlendirildiler.

    Serkan Çalık, Tobias Linderoth, Semih Kaya ve Uğur Uçar'ın ameliyat sonrası rehabilitasyon çalışmaları da Metin Oktay Tesisleri sağlık merkezinde sürdürülüyor. Linderoth, Semih ve Uğur tedavilerinden sonra özel antrenman programları doğrultusunda salon ve sahada fizyoterapistlerimiz eşliğinde çalışıyorlar.

    Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı, çalışmalarını 1 Mayıs Perşembe sabahı saat 11.00'de yapacağı basın ve taraftara kapalı antrenmanla sürdürecek.
#30.04.2008 17:09 0 0 0
  • İnşallah bu maçı'da alıp yolumuza devam edicez.. Zorlu sivas maçı bence bizim.
#30.04.2008 22:01 0 0 0
  • ßuRaYa KaDaR GeLMiŞ GaLaTaSaRaY TeCRüße FaRKıYLa ßu MaÇı aLıR
#30.04.2008 22:15 0 0 0
  • @hakan2230 adlı üyeden alıntı:
    ßuRaYa KaDaR GeLMiŞ GaLaTaSaRaY TeCRüße FaRKıYLa ßu MaÇı aLıR
    Orijinali Göster...


    Hakanım öylede rakip sivas şampiyonlar ligi hesabı yapan bir takım... Bırak şampiyonlar ligini şampiyonluk hesapları bile yapıyorlar... Neyse kardeşim ben çıkıyorum yarın girerim ben... Görüşürüz...
#30.04.2008 22:17 0 0 0
#01.05.2008 01:52 0 0 0
  • noimage

    Sivasspor Maçı Hakemi Halis Özkahya


    Turkcell Süper Lig'de 33. hafta maçlarını yönetecek hakemler açıklandı. 4 Mayıs Pazar günü oynanacak olan Sivasspor-Galatasaray karşılaşmasını Halis Özkahya yönetecek. Karşılaşmanın yardımcı hakemleri Alper Ulusoy ve Erdinç Sezertam. 4. hakem ise Yıldıray Arslan.

    Halis Özkahya, bu sezon 15 kez Turkcell Süper Lig maçında orta hakem olarak görev yaptı. Bu sezon Türkiye Ligi'nde ilk kez bir Galatasaray maçı yönetecek olan Halis Özkahya, Galatasaray'ın Gençlerbirliği'ne Ankara'da 1-0 mağlup olduğu Fortis Türkiye Kupası yarı final 1. maçında düdük çalmıştı.

    3 Mayıs Cumartesi:
    15.00 Ç.Rizespor-Ankaraspor: Süleyman Abay
    19.00 GB Oftaş Spor-Denizlispor: Abdullah Yılmaz
    19.00 İstanbul BŞB-Trabzonspor: İlker Meral
    4 Mayıs Pazar:
    19.00 Sivasspor-Galatasaray: Halis Özkahya
    19.00 Bursaspor-Kayserispor: Hakan Özkan
    19.00 Konyaspor-Gaziantepspor: Selçuk Dereli
    19.00 V.Manisaspor-Kasımpaşa: Bünyamin Gezer
    19.00 Fenerbahçe-Gençlerbirliği: Mustafa Kamil Abitoğlu
    19.00 Ankaragücü-Beşiktaş: Hüseyin Göçek
#01.05.2008 14:11 0 0 0
#02.05.2008 10:51 0 0 0
  • inşallah bu maçı alırda şampiyonluğu şimdiden kutlarız
#02.05.2008 13:07 0 0 0
  • 2 Mayıs 2008 Cuma İdman Raporu


    Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı, 4 Mayıs Pazar akşamı deplasmanda oynayacağı Sivasspor karşılaşması hazırlık çalışmalarını bu sabah Florya Metin Oktay Tesisleri sahalarında basın ve taraftara kapalı olarak yaptığı tek antrenmanla sürdürdü.

    Teknik ekibimiz Cevat Güler, Burak Dilmen ve Nezih Ali Boloğlu yönetiminde saat 11.00'den itibaren Jupp Derwall antrenman sahasında yapılan son antrenman, ısınma ve açma germe egzersizleriyle başladı.

    Antrenmanın ana bölümünde oyuncularla önce gruplar halinde teknik çalışmalar, sonra dar alanda iki takım halinde kalecilerin de katıldığı teknik bir çalışma yapıldı.

    Orkun Usak ve Aykut Erçetin tedavisinin ardından bu antrenmanın tümüne takımla birlikte katıldı.

    Antrenman soğuma ve açma germe çalışmalarıyla tamamlandı ve oyuncular öğle yemeği için merkez binamıza geçtiler.

    Sağlık ekibimiz tarafından evinde dinlendirilmeye devam edilen Hasan Gökhan Şaş, Metin Oktay Tesisleri'ne gelerek antrenmanı izledi.

    Ahmed Apimah Barusso'nun sağ kasığındaki zorlanmanın, Servet Çetin'in sağ ayak tarak kemiğindeki ödemin, Cassio de Souza Soares Lincoln'ün sağ arka adalesindeki zorlanmanın tedavileri bu sabah da sürdürüldü.

    Servet ve Lincoln tedavilerinden sonra sağlık ekibimiz eşliğinde sahada özel birer çalışma yaptılar. Sağlık ekibimiz her iki oyuncumuzun da durumlarının maç saatinde kesinlik kazanacağını bildirdi.

    Serkan Çalık, Tobias Linderoth, Semih Kaya ve Uğur Uçar'ın ameliyat sonrası rehabilitasyon çalışmaları da Metin Oktay Tesisleri sağlık merkezinde sürdürülüyor. Serkan, Linderoth, Semih ve Uğur tedavilerinden sonra özel antrenman programları doğrultusunda salon ve sahada fizyoterapistlerimiz eşliğinde çalışıyorlar.

    Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı, Sivasspor karşılaşması hazırlık çalışmalarını 3 Mayıs Cumartesi sabahı saat 10.15'te yapacağı basın ve taraftara kapalı antrenmanla tamamlayacak ve 1481 Incentive Organisation'ın düzenlediği özel uçak seferiyle Sivas'a geçerek otelde kampa girecek.
#03.05.2008 07:48 0 0 0
  • hak eden kazansin artik
    pazarimi ziyan olmaz insallah
#03.05.2008 09:48 0 0 0
  • Servet ve Lincoln düzeldi

    Fenerbahçe galibiyeti ile şampiyonluk yolunda avantajlı konuma gelen Galatasaray, zorlu Sivasspor maçı hazırlıklarını tamamladı. Bugün öğleden sonra özel uçakla Sivas'a gidecek olan sarı kırmızılı kafilede toplam 25 futbolcu bulunuyor. Sivasspor maçının kazanılması halinde şampiyonluğa çok yaklaşacaklarının bilincinde olan sarı kırmızılılar Sivas'ta kamp yapılacak otelde, Florya Metin Oktay Tesisleri'ne benzer bir ortam hazırlamayı planlıyorlar. Bu yüzden kadroda bulunan 25 futbolcu birden Sivas'a götürülecek ve 18 kişilik maç kadrosu yarın maçtan önce futbolculara açıklanacak. G.Saray tam kadro Sivas'a giderken pazartesi günü ameliyat olan Hasan Şaş'ta arkadaşlarını motive etmek amacıyla Sivas'a giden kafilede yeraldı.

    LİNCOLN VE SERVET DÜZELDİ

    Bir haftadır yüksek moralle ancak büyük bir disiplin içinde Sivasspor maçı hazırlıklarını sürdüren sarı kırmızılı takımda sakat olan Lincoln tamamen düzeldi. Son iki antrenmanda takımla birlikte çift kale taktik çalışmalarına da katılan Lincoln, Sivasspor'a karşı mutlaka forma giymek istiyor. Ancak fizik güç açısından istenilen seviyede olmayan Lincoln'ü, antrenör Cevat Güler'in ilk onbirde oynatıp oynatmayacağı henüz kesinlik kazanmadı. Lincoln'ün iyileşmesinin yanısıra Fenerbahçe maçında sakatlanan Servet'in de durumunun tamamen düzeldiği ve forma giymesinin kesinleştiği açıklandı.

    HAKAN ŞÜKÜR MORALSİZ

    Sarı kırmızılı takımda bütün futbolcular hafta boyu neşe içinde Sivasspor maçı hazırlıklarını sürdürürken, Fenerbahçe maçında ikinci yarıda oyuna giren Hakan Şükür'ün moralsiz olduğu gözlendi. Futbolu bırakıp, bırakmayacağı tartışma konusu olan Hakan Şükür'ün takımın şampiyonluk maçını oynadığı son günlerde kesinlikle forma giymek istiyor. Fenerbahçe maçında yedek soyundurulan ve Sivasspor maçında da yine kulübede olma olasığı ağır basan Hakan Şükür'ün, bu yüzden hafta boyunca antrenmanlarda eski neşesinden uzak olduğu gözlendi.

    KAFİLEYE GAZETECİ VE TARAFTAR ALINMIYOR

    Sezon boyunca deplasmanlara medya mensupları ve taraftarları ile Galatasaray kafilesine bu kez ne gazeteci ne de tek bir taraftar alınmadı. Sarı kırmızılılar Sivaspor maçı öncesinde en ufak motivasyon kaybı yaşamamak için bu yolu denerken, maçın kazanılması halinde de Sivas'tan dönerken, sarı kırmızılı ekibin kafilesinde futbolcu ve yöneticilerden başka hiç kimse bulunmayacak. Bu arada başkan Adnan Polat kafileyle Sivas'a giderken sarı kırmızılı yöneticilerin neredeyse tamamının takımla birlikte Sivas'a gidiyorlar.
#03.05.2008 13:56 0 0 0
  • aynen şampiyon bizizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
#03.05.2008 16:46 0 0 0