İlk bilet M United'ın

Son güncelleme: 30.04.2008 06:55
  • İlk bilet M.United'ın!

    Moskova'da oynanacak olan Şampiyonlar Ligi Finali'ne gitmeye hak kazanan ilk takım Manchester United oldu. Camp Nou'da oynanan ve Cristiano Ronaldo'nun penaltı kaçırdığı 0-0'lık maçın rövanşında Old Trafford muhteşem ve tarihi bir karşılaşmaya sahne oldu.
    noimage
    Avrupa'nın iki devini karşı karşıya getiren mücadelede izleyenler büyük bir keyif alırken karşılaşma 1-0 ev sahibi ekip Manchester United'ın üstünlüğüyle sona erdi. Wayne Rooney'in forma giymediği karşılaşmada Manchester United'de gol Paul Scholes'ten geldi. Maçın 14.dakikasında ceza sahası dışından şapka çıkartılacak bir gol atan Scholes Manchester'ın bu zaferinin baş mimarı oldu. Karşılaşmada Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo oynadığı etkili futbolla göz doldururken Barcelona'da Arjantinli Lionel Messi, Samuel Etoo ve bu stadı yakından tanıyan Thierry Henry'nin çabaları, Deco'nun tehlikeli şutları takımı finale taşıma yolunda etkili olamadı.
    Karşılaşmayı 1-0 kazanan Manchester United bu skorla ilk finalist oldu. Manchester United böylece finalde Chelsea-Liverpool maçının galibiyle oynayacak.
#30.04.2008 06:55 0 0 0