Malzemeler:

2 adet kuşbaşı tavuk göğüs eti
3 su bardağı pilavlık bulgur
2 adet kuru soğan
2 adet havuç
Yarım demet ıspanak
1 çay kaşığı tuz, karabiber
2 tatlı kaşığı tereyağı

Tarifi

Önce ıspanakları bol suda yıkayıp, ayıklayın. Doğrayarak bir tabağa alın. Havuçları da yıkayıp, soyun ve rendeleyin. Bir tencerede tereyağını eritin. Soğanı katarak pembeleştirin. Tavuk etlerini ekleyerek, suyunu çekinceye dek soteleyin. Üzerine rendelenmiş havuçları ekleyip, 5 dakika etlerle birlikte kavurmaya devam edin. Ispanakları koyup, 5 su bardağı sıcak su ekleyin. Su kaynamaya başlayınca bulgurunu katın. Kısık ateşte bulgur suyunu çekinceye dek pişirin. 10 dakika dinlendirip, servis yapın.

Etiketler:
Beğeniler: 1
Favoriler: 0
İzlenmeler: 347
favori
like
share
refik Tarih: 22.05.2008 17:51
ellerine sağlık teşekkürler
COCO Tarih: 10.05.2008 17:25
Yabangülüm Tarih: 02.05.2008 11:43
Teşekkürler canım güzele benziyor