Ekşili Patates (4 Kişilik)

Son güncelleme: 06.06.2008 23:50
  • MALZEMELER
    4 Patates
    1 Baş Sarmısak
    1/2 Demet Maydanoz
    1 Tatlı Kaşıgı Biber Salçası
    1 Su Bardağı Zeytinyağı
    1 Limon
    Tuz


    HAZIRLANIŞI
    Patatesleri soyup dilimleyin. Tavada zeytinyağını kızdırarak patatesleri kızartın. Servis tabağına alıp düzgün bir şekilde dizin. Maydanozu ince kıyıp servis tabağındaki patateslerin üzerine ilave edin.
    Sarımsağı havanda dövün ve patatesleri kızarttığınız yağda hafifçe çevirerek salçayı ekleyin. Limon suyunu sıkıp pişirin.
    Servis tabağındaki patateslerin üzerine tuz serpip hazırladığınız sarımsak sosunu dökerek servise sunun.
#03.05.2008 15:17 0 0 0
  • tariflerin için teşekkürler
#04.05.2008 14:59 0 0 0
  • paylasimin icin sagol
#04.05.2008 21:36 0 0 0
  • bisey diğil ))
#08.05.2008 15:53 0 0 0
  • Ekşili patates .. Güzel yemek . Patatesten de çeşit çeşit yemek oluyor yav
#08.05.2008 17:16 0 0 0
  • Paylasima tesekkür.
#06.06.2008 23:50 0 0 0