MALZEMELER:

1 kg. yer elması
2 portakal
1 havuç
6 arpacık soğan
tuz, şeker
zeytinyağı
HAZIRLANIŞI:

Yerelmasını soyup küp küp doğrayın. Havuçları da aynı boyda doğrayın.
Tencereye biraz zeytinyağı koyun.Üzerine soğanları ve havucu alıp
soteleyin. Yer elmasını da ekleyin. En son 2 portakalın suyunu,tuzunu ve şekerini de ekleyip kapağını kapatarak suyunu çekip lokum gibi pişene kadar bekleyin. Tenceresinde birgece bekledikten sonra servis
kabına alıp soğuk ikram edin.

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 651
favori
like
share
satUn Tarih: 02.02.2009 16:49
teşekkürler kardeşim eline sağlık
refik Tarih: 24.11.2008 17:35
Tarif için teşekkürler su-perısı
AHMETBAYİL Tarih: 03.09.2008 21:05
Teşekkürler ellerinize sağlık
sencar10 Tarih: 20.08.2008 13:29
Değişik bir tarif ama zeytinyağı sonradan koyulursa soğuk olarak tüm değerlerini korur
COCO Tarih: 06.05.2008 16:45
Eline saglik didem kiskanacak.