Tart Hamuru:

Yarim paket margarin
3 yemek kasigi yogurt
1 yumurta
1 cay kasigi tuz
1 kabartma tozu
Aldigi kadar un (tahmini 2-3 su bardagi olabilir) Cok sert bir hamur olmasin

Uzerine:

3-4 tane orta boy kabak
2-3 dis ince kiyilmis sarmisak
dere otu
kasar peyniri
200ml (1 kutu sahne) sivi krema
tuz veya varsa vegeta/tuzot

Yapilisi:

Hamuru icin gereken malzemeyi yogurup yaglanmis kelepceli kek kalibina duzgunce yerlestirin.

Kabaklari halka halka ince dilimleyin. Sarimsaklarla birlikte siviyagda soteleyin. Icine dereotu ve vegeta veya biraz tuz ekleyin. Elde ettiginiz karisimi hamurun uzerine yayin ve kremayi bu karisimin uzerine dokup firina verin. Pisince uzerine kasar rendesi serpin eriyene dek tekrar firinlayin. Ilik olarak ikram edin. Vazgecemeyeceginiz bir lezzet. Afiyet olsun. :1:

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 353
favori
like
share
SU-PERISI Tarih: 07.05.2008 20:40
tariflerin için ellerine saglık
COCO Tarih: 06.05.2008 16:46