Ad-Adware 2008 | Anti-Spyware | Windows XP 2000 Vista Free

Son güncelleme: 13.05.2008 17:59
  • noimage

    noimage

    Ad-Aware dalında ödül kazanmış, ücretsiz (kişisel kullanım için), çoklu zararlı içerik (Trojan vb.. zararlı programları) bulma ve silme özellikli, zengin yardım içeriğine ve ürün desteğine sahip bir Ad/Spyware Engelleyicisidir.

    Bu program ile sistem hafızanızı, kaydınızı, sabit, çıkartılabilir ve optik sürücülerinizi tüm bu zararlı programlara ve reklamlara karşı taratabilir ve üstün tarama özellikleri ile sorunsuz ve güvenli bir sisteme sahip olabilirsiniz.

    İnternet ve Ağ ortamındaki güvenliğinizi Ad-Aware prog. bırakın. Yeni gelişmiş özellikleri ile işini en iyi biçimde yapacağına emin olabilirsiniz.

    Piyasaya sürüldüğünden bu yana tüm dünya genelinde 2007 sürümünün yaklaşık 250 milyon bilgisayarda kullanıldığı belirtilen başarılı yazılımın yeni sürümü, yeniden dizayn edilen geliştirilmiş tarama motoruyla daha da
    verimli çalışıyor. Ad-Aware 2008, sisteminizi tara, yüksek tehlike arz eden spyware, malware, keyloggers, hijackers ve downloaders gibi kötü niyetli yazılımları tespit edip bilgisayarınızdan temizlemenize olanak sağlayan ödüllü bir yazılım. Ayrıca, internetten bilgisayarınıza sızmaya çalışan zararlı kod ve programları da engelliyor.
    Reklam içerikli yazılımlar için hızlı tarama ve tesbit geliştirildi.
    Güncellemeler bir tıklama ile yapılabilmekte. Web de sörf yaparken de sizleri koruma özelliği ile güvenebileceğiniz bir koruma sağlıyor.


    Programın özellikleri:
    Yeni Şifreli Ayarları ile 3.Parti yazılımların kaldırma işlemlerine karşı tam koruma (Bazı programlar Ad-Aware programını bilgisayarınıza yüklendiklerinde otomatik olarak kaldırabiliyorlardı)
    Tarama Motoru Geliştirmeleri (DLL dosyaları ve hafıza üzerinde de yeni CSI Motoru ile üstün tarama)
    Genişletilmiş Kayıt Taraması (Çoklu Kullanıcı Kayıtları taraması, Olası trojanlara karşı da tarama, Oldukça hızlandırılmış uygulama)
    Genişletilmiş Sürücü Taraması (NTFS sistemleri taraması, CAB dosyaları taraması, Daha küçük referans dosyaları ve hızlandırılmış uygulama)
    Kullanıcı Ara Birimi Yenilikleri (Özel Temalar Desteği, Daha Çok Özelleştirilebilir Eklenti Desteği, Çevrimiçi TAC veritabanına erişim)
    Çok Sayıda Yeni Küçük Ayar Desteği (Tweak Ayarlarındaki birçok yeni özellik)
    Kayıt Dosyası Yenilikleri (Daha fazla detay ve referans dosyası içeriği gösterilmesi)



    Download-İndir
#06.05.2008 16:40 0 0 0
  • Emeklerine sağlık teşekkürler
#06.05.2008 16:57 0 0 0
  • emeğine sağlıkk
#07.05.2008 16:52 0 0 0
  • güzel çalışma ellerine sağlık
#13.05.2008 17:59 0 0 0