İçindekiler

2 paket çilekli jöle

2 su bardağı kaynar su

2 su bardağı soğuk su

1 adet şeftali

1 salkım üzüm

5-6 adet erik

5-6 adet kayısı


Hazırlanışı

Jöleler sıcak suda eritilir.
Soğuk su ilave edilir.
Bu sırada meyveler doğranır.
Sudan geçirilen kalıbın içine meyveler ve jöle dökülür.
Bir gece buzdolabında bekletilir.
Donan jöle ters çevrilip bir tabağa çıkartılır.
Üzerine böğürtlen serpilir.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 879
favori
like
share
by_cyber Tarih: 07.07.2008 13:56
paylaşım için tşklr
selinawkwrd Tarih: 30.06.2008 22:32
gerçekten güzel bir tarif teşekkürler..
merve333 Tarih: 30.06.2008 21:14
ellerine sağlık
AYIŞIĞI Tarih: 30.06.2008 14:45
elerine sağlık nergishciğim...
psversin Tarih: 30.06.2008 14:27
teşekkürler
steul Tarih: 25.06.2008 01:38
Şimdi ne gider hee
Grace Tarih: 20.06.2008 18:53
üff harika görünüyo:78:ellerine sağlık Nergish
karainci Tarih: 20.06.2008 18:28
tarif için teşekkürler
begum Tarih: 08.05.2008 10:20
eline saglık nerqish