İçindekiler

2 paket çilekli jöle

2 su bardağı kaynar su

2 su bardağı soğuk su

1 adet şeftali

1 salkım üzüm

5-6 adet erik

5-6 adet kayısı


Hazırlanışı

Jöleler sıcak suda eritilir.
Soğuk su ilave edilir.
Bu sırada meyveler doğranır.
Sudan geçirilen kalıbın içine meyveler ve jöle dökülür.
Bir gece buzdolabında bekletilir.
Donan jöle ters çevrilip bir tabağa çıkartılır.
Üzerine böğürtlen serpilir.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 907
favori
like
share
by_cyber Tarih: 07.07.2008 12:56
paylaşım için tşklr
selinawkwrd Tarih: 30.06.2008 21:32
gerçekten güzel bir tarif teşekkürler..
merve333 Tarih: 30.06.2008 20:14
ellerine sağlık
AYIŞIĞI Tarih: 30.06.2008 13:45
elerine sağlık nergishciğim...
psversin Tarih: 30.06.2008 13:27
teşekkürler
steul Tarih: 25.06.2008 00:38
Şimdi ne gider hee
Grace Tarih: 20.06.2008 17:53
üff harika görünüyo:78:ellerine sağlık Nergish
karainci Tarih: 20.06.2008 17:28
tarif için teşekkürler
begum Tarih: 08.05.2008 09:20
eline saglık nerqish