Havalı Saçlar

Son güncelleme: 15.05.2008 16:28
  • Saç diplerinize hacim katın

    Uykusuzluk saçlarınızın hacmini kaybetmesine neden olur. Hacim kazandıran bir spreyi nemli saç diplerinize masaj yaparak yedirin. Ardından ellerinizle saç diplerinizi yukarı doğru kaldırın ve istediğiniz şekli verene kadar fönle kurutun. Bu işlem havayı tutamlar arasına hapsederek saçlarınıza hacim kazandıracaktır. (Alterna Life, Volumizing Spray Gel, hacim kazandıran sprey jel)

    Parlaklığınızı artırın

    Saçınızın matlığından şikayetçiyseniz, besleyici bir bakım kremi kullanmanızda fayda var. Bu ürünü, kırıklarınızı onarması için saç uçlarınıza sürün. Kalan kısmını da parlaklık vermesi için geri kalan tutamlarınıza uygulayabilirsiniz. (Kerastase, Lait Nutri Sculpt, Smoothing Hair Foundation, yumuşatıcı bakım kremi)

    Saçınızın rengini pekiştirin

    Solmuş renkleri canlandıran bir şampuan kullanabilirsiniz. Örneğin Sebastian, Cellophanes, Shampoo for Brunettes şampuan saçınızı yumuşatırken aynı zamanda ışıldamasını sağlayacaktır. Ya da parlaklık veren bir sprey yardımıyla doğal renginiz! vurgulayabilirsiniz.

    Sorunlu bölgeleri ehlileştirin

    Fazla vaktiniz yoksa, yalnızca saçınızın önemli kısımlarına odaklanın. Elektriklenmiş saç tellerinize düzleştirici uygulayın. Yüzünüzü çerçeveleyen tutamlarınız yağlı duruyorsa saç diplerinize bir miktar saç pudrası uygulayarak yağını alabilirsiniz. Hâlâ memnun değilseniz dolabınızda her kıyafete uygun şık bir şapka bulundurabilirsiniz!

    Enerjik görünün

    Saçınızı tepeden toplayarak enerjik bir hava kazanabileceğinizi belirtiyor. Yüzünüz daha fazla ışık alacağından cildiniz de daha aydınlık görünecektir. Saçlarınızı atkuyruğu yapın veya hepsini tepenizde toplayarak sabitleyin.
#15.05.2008 10:19 0 0 0
  • paylaşımın için saol sindy.
#15.05.2008 16:28 0 0 0