Malzeme
- 5 adet orta boy patates (10 adet küçük)
- 3 yemek kaşığı Sana Creme Bonjour
- 2 yemek kaşığı dolmalık fıstık
- 1 tatlı kaşığı fesleğen
- 1/2 demet roka
- 3 diş sarımsak
- 1 adet havuç
- tuz-karabiber


Hazırlanışı
1. Patatesleri haşlayıp, kabuklarını soyduktan sonra küp küp doğrayın.

2. Rokayı ayıklayıp, yaprak yaprak doğrayın.

3. Sarımsakları ayıklayıp, kıyın.

4. Havucun kabuğunu kazıyıp, rendenin geniş tarafı ile rendeleyin.

5. Yayvan bir tencerede Sana Creme Bonjouru kızdırıp, içine dolmalık fıstıkları ilave edip, fıstıklar pembeleşinceye kadar kavurun.

6. Dolmalık fıstıklar renk alınca içine kıyılmış sarımsakları ekleyip, pişirmeye devam edin.

7. Daha sonra içine rendelenmiş havuçları ekleyip, kavurmaya devam edin.

8. En son olarak harcın içine fesleğeni, haşlanmış doğranmış patatesleri , tuz ve karabiberi ekleyip, bir taşım pişirin.

9. Ayıklanmış rokaları servis tabağının orta kısmını boş bırarakarak dizin. Tabağın orta kısmına Sana Creme Bonjour ile sote ettiğiniz ılık fıstıklı patatesleri koyup, servis edin. Arzuya göre üzerine mayonez ilave edebilirsiniz.

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 691
favori
like
share
sakin75 Tarih: 03.07.2006 15:40
teşekkürler
by_ufuk Tarih: 04.03.2006 20:33
Paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
liamsi Tarih: 26.02.2006 08:10
ELLERİNİZE SAĞLIK,TADANLARA AFİYET OLSUN.
masarac Tarih: 28.12.2005 01:58
Paylaşım ve emekleriniz için sonsuz teşekkür ederim.ALLAH sizden ve hepimizden razı olsun :3:
MyNiceWorld Tarih: 25.12.2005 14:22
ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER AFİYET OLSUN :cubuk:
merkon Tarih: 06.12.2005 17:48
tarif için teşekkürler
casper Tarih: 28.11.2005 23:19
teşekkürler
SU-PERISI Tarih: 20.11.2005 16:45
deyişik olmuş eline sağlık arkadaşım
Ates Bocegi Tarih: 15.10.2005 23:48
TaRIf iCin sAGol.....