Avrupa'nın devleri uçuyor

Son güncelleme: 16.05.2008 11:56
  • Avrupa'nın devleri uçuyor

    Avrupa'da transfer piyasası hareketleniyor. Birçok dev ekip kadrolarına yıldız katmak için harekete geçerken, en önemli haber yine Abramovich'ten geldi. Chelsea'nin sahibi, bu sezon müthiş bir form grafiği çizen Torres için 50 milyon euro önerdi. İşte son transfer haberleri:
    noimage
    Premier Lig'i 2. sırada bitiren ve bu sezon Drogba, Shevchenko gibi isimlerle yollarını ayırması beklenen Chelsea, Torres için Liverpool'a 50 milyon euro önerdi. Ancak Kırmızılar'ın 36 milyon euroya transfer ettikleri İspanyol yıldız için bu teklifi hemen reddettiği belirtilirken, Abramovich'in yeni bir teklifle Liverpool'un kapısını çalmasına kesin gözüyle bakılıyor.

    CECH'E 32 MİLYON POUND
    Transfere Bosingwa'yı alarak başlayan Chelsea'nin yıldız kalecisi Petr Cech için ise çok önemli bir takımın 32 milyon pound önerdiği açıklandı. Bu takımın Valdes ile yollarını ayırmayı düşünen Barcelona olduğu iddia edilirken, Chelsea 3 sezon önce 11 milyon pounda Rennes'ten aldığı Çek kaleciyi kesinlikle göndermeyi düşünmüyor.

    BAYERN VE MILAN FREY İÇİN KAPIŞIYOR
    Kaleci için kapışan diğer iki dev de Milan ve Bayern. İki devin hedefi ise Fiorentina'nın kalecisi Sebistian Frey. Dida'nın sakatlığı nedeniyle sorun yaşayan Milan, Fransız kaleci için 12 milyon euroyu gözden çıkardı. Ancak Kahn'ın futbolu bırakmasının ardından yıldız bir kaleci isteyen Bayern, Milan'ın en önemli rakibi olacak. Geçen sezon 11 milyon euroya Fiorentina'nın golcüsü Toni'yi alan Bayern'in aynı takımın kalecisine daha yüksek bir bonservis ödemesi bu transferin en ilginç detayı olacak. Ancak Bavyera ekibin Valencia'da sıkıntılı günler geçiren Hildebrand ile de ilgilendiği iddialar arasında.

    KOLO TOURE'YE KARDEŞ GELİYOR
    Barcelona'da gidecek isimler konusunda henüz net bir açıklama yapılmazken, Ada ekipleri Katalanlar'ın kararını beklemeden oyuncularla görüşmeye başladı. Flamini'nin gitmesine engel olamayan Arsenal, takım kaptanlarından Kolo Toure'nin kardeşi Yaya Toure'ye göz dikti. Wenger, defansif orta saha oyuncusu için 12 milyon euroluk bir bonservis bedeli ödemeyi düşünüyor. Arsenal'in anlaştığı diğer isimler ise Hamburglu Vincent Kompany ve Lyonlu Ben Arfa. Wenger, Ben Arfa'nın takam arkadaşı Benzema ve Stuttgartlı Mario Gomez ikilisinden birini de transfer ederek hücumda yaşadığı sıkıntıları gidermek istiyor.
#16.05.2008 11:56 0 0 0