Bademli mantar çorbası

Son güncelleme: 16.05.2008 18:53
  • noimage

    Malzemeler:

    1 su bardağı konserve mantar
    2 çorba kaşığı un
    2 çorba kaşığı yağ
    2 su bardağı süt
    2 su bardağı et suyu
    1/2 demet dereotu
    2 çorba kaşığı badem

    Yapılışı:

    2 çorba kaşığı un ve yağı tencerede soteleyin. Unun rengini sarartmadan mantarları ekleyin. 1-2 kez çevirin. Süt ve et suyunu tuzla birlikte ilave edin. Kısık ateşte 10 dk. pişirin. Bademleri 1 kaşık sıvıyağda kavurup çorbaya ilave edin. İnce kıyılmış dereotunu da ekleyip ateşten alın ve servis yapın.
#16.05.2008 12:22 0 0 0
  • tesekkürler iyilik melegi.
#16.05.2008 18:53 0 0 0