Malzemeler:

2 adet yufka
1 adet havuç rendesi
1 adet pırasa
1 demet maydonoz
1 demet dereotu
500 gr. domates (çok ince kıyılmış)
1 kase ıspanak
3 dilim çok ince kıyılmış pastırma
Tuz
Karabiber
1 adet yumurta

Yapılışı:

Yufkaları ikiye bölün. Havuç, kıyılmış pırasa, maydonoz, dereotu, domates, yumurta, tuz ve pastırmayı karıştırın.

Yufkanın geniş tarafına sigara böreği sarar gibi iç malzemelerden koyup sarın. Kızgın sıvıyağda kızartın. Yoğurt ve domates sosuyla servis yapın.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 399
favori
like
share
oguzozgur Tarih: 07.06.2008 21:02
tşk çok ii oldu bu tarif
HATİC€ Tarih: 23.05.2008 16:40
tşk su-perisi