Susamlı ve hardallı et

Son güncelleme: 27.05.2008 10:41
  • malzeme:

    300 gr taze fasulye
    1 su bardağı rendelenmiş kaşarpeyniri (100 gr)
    50 gr dilpeyniri
    2 diş sarımsak
    1 çorba kaşığı tereyağı (30 gr)
    Tuz, kırmızı pulbiber

    Hazırlanışı

    Fasulyeyi temizleyin. Tuzlu suda 10 dakika haşlayıp süzün. Sarımsakları soyup kıyın. Bir tencerede tereyağını eritin. Sarımsak ve fasulyeyi ilave edip orta ateşte 2-3 dakika soteleyin. Fasulyeyi fırın kabına alın. Üzerine dil peyniri ve kaşarpeynirini ilave edip pulbiber serpin. Önceden ısıtılmış 200 dereceye ayarlı fırında peynir eriyinceye kadar pişirin. Sıcak olarak servis yapın.
#17.05.2008 11:24 0 0 0
  • Eline saglik canim
#27.05.2008 10:41 0 0 0