Arkadaslar ornegin bir php dosyasini forum'a nasil gömebilirim
ornegin main-board da kurallara tıkladıgımda forum'a gömülmüs halde gorunuyor
ben onu nasil yapabilirim acaba?

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 284
favori
like
share
mozkaradas Tarih: 17.05.2008 22:09
hayır bende var zaten forum kuralları ben bir mesajımda form ile ilgili birsey sormustum
iste o formu forum'a koymak istiyorum buradaki kurallar gibi onun icin soruyorum
ben burda kurallara baktıgımda yine forum cercevesi var ama bende sanki html gibi ayri bir sekilde aciliyor
FreddyKrueger Tarih: 17.05.2008 21:03
[COLOR="#c0ccf4"]Forum KuraLLarının EkLentiSi Var AnLamında Link Verdim Zaten...

MantıkLı Dü$ününCe; FTP 'ye O DoSyayı AtarSın we Navbar 'a EkLerSen oLur Gibi GeLiyor...
mozkaradas Tarih: 17.05.2008 20:57
yok ben forum kurallarini ornek olarak vermistim.
ben yaptimda php olarak yine ayri bir sayfa olarak cikiyor buradaki gibi forum'un icerisinde gorunmuyor, sanki html dosyasi gibi oluyor nedense
onun icin ayri bir kod mu var acaba?
FreddyKrueger Tarih: 17.05.2008 20:53
[COLOR="#c0ccf4"] [url]http://www.main-board.com/vbulletin-add-ons-plug-ins/63898-vbulletin-forum-kurallari-olusturma-3-6-x.html[/url]

Forum KuraLLarı Bu $ekiLde oLuyor...

Dediqini de; Php SayfaSı Yapıp, FTP 'ye AtarSın, YoLunu da Navbar 'a EkLerSin...