Malzemeler
500gr kuşbaşı et
500gr bezelye
2kaşık margarin
1adet soğan
1adet domates
1tatlı kaşığı biber salçası
Tuz
karabiber

Sebzeleri doğrayın. Yağı eritin soğanı kavurun, salçayı karıştırıp etleri kavurun. Etler yumuşayınca bezelye ve domatesi karıştırın. Baharatı ve 2bardak kadar su ekleyerek kaynamaya bırakın. Sebzeler iyice yumuşayınca servis için hazırdır.

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 1666
favori
like
share
nalus Tarih: 11.11.2008 22:45
[COLOR="Pink"]Benimde çok sevdiğim ve sık pişirdiğim bir yemektir, teşekkürler.
ARAGORN54 Tarih: 31.08.2008 12:14
ya ya ne de güzel olur olsa da yisek
merve93 Tarih: 16.07.2008 17:12
ıyy iğrenç
Yabangülüm Tarih: 01.07.2008 15:09
Emeklerine sağlık canım teşekkürler
samican Tarih: 28.06.2008 19:53
GERÇEKTENDE ...
samican Tarih: 28.06.2008 19:53
HIM GÜZEL OLMUŞ ELİNİZE SAGLIK
SU-PERISI Tarih: 24.05.2008 18:01
Bezelyeyi çok severim,tarif için teşekkürler.